Gastronomia

Gastronomia, jaialdia eusten duen beste euskarri bat izanda, euskal produktuen dastaketa, “Urdaibaiko Esentziak”, esposizio, eta salmenta gune bat dauka. Dena ekintza gastronomikoz beteta (dastaketak, tailerrak, show cookingak…).

Laster ekintza gastronomiko guztiak hemen.

bermeo-cooking

LARUNBATA 27

ander-gonzalez-bay-of-biscay

ANDER GONZÁLEZ

AIRE LIBREAN GOZATZEA

“A Bocados” saioko aurkezleak arroz dastagarri bat prestatuko du. Edo bi, txikiak izanik.

ASTELENA 1997

pablo-airaudo-bay-of-biscay

PAULO AIRAUDO

DISEINUA AZKEN OSAGAI BEZALA

Plateratzearen garrantzia azalduko du, baita koloreen nahasketek lehengo begiradan duen garrantziari buruz ere.

AMELIA

IGANDEA 28

luis-aduriz-xavier-gutierrez-

ANDONI LUIS ADURIZ & XABIER GUTIÉRREZ

ZABORREAN ARAKATUZ SUKALDATU

Jasangarritasunari eta sukaldeari zuzendutako ekitadia.

MUGARITZ

ARZAK

atun-bay-of-biscay

BALFEGÓ “KAITAI”

RONKEO ETA HEGALUZE GORRIAREN DASTAKETA

* Showcooking guztiak Doniene txakolinaren eta sukaldariek prestatutako dastaketez osatuta joango dira.

Soles Guía Repsol

Estrellas Michelin